URGENT

El PP critica els sindicats de l’Ajuntament per protestar contra la reforma i no pels acomiadaments del consistori

Compartiu aquesta història

 

Entre els punts de l’ordre del dia del ple que es preveia per divendres passat, hi havia una moció presentada pel comitè d’empresa de l’Ajuntament, vehiculada pel PSC, en contra de la reforma laboral aprovada pel govern central de Mariano Rajoy.

Davant d’aquesta moció, els populars de PLF han criticat el paper del comitè d’empresa del consistori per protestar contra la reforma laboral, però no pels acomiadaments de 3 treballadors de l’Ajuntament, la passada tardor, i que els populars asseguren que són improcedents i que costaran uns 25 mil € en indemnitzacions a les arques municipals.

Davant d’això, el PP acusa al govern local de malbaratar els diners públics i en demana dimissions perquè considera que el govern no sap gestionar el consistori. De fet, en un escrit, els populars afirmen que l’actual govern local està portant a la ruïna el municipi.

Davant d’això acusa a ICV de ser còmplice d’aquesta situació a través del pacte de govern amb el PSC.

Els populars també carreguen contra els sindicats de l’Ajuntament, per que creuen que no denuncien els contractes fraudulents que, segons el PP de PLF, hi ha a l’Ajuntament des de fa diferents anys.

Finalment el ple en el que s’havia de tractar la moció sobre la reforma laboral es va ajornar divendres passat i encara no té data de realització. Igualment quan es torni a programar s’espera que, de nou, torni a aparèixer aquesta moció.

Es dóna el cas que la mateixa moció, en aquest cop presentada per ERC, es va aprovar al ple de Pineda aquesta setmana i avui, dues mocions similars es tractaran al ple de Malgrat, presentades pels republicans i per Iniciativa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics