Identificada una empresa que oferia serveis terapèutics en nom dels Ajuntaments de forma fraudulenta

 

Des de fa unes setmanes diferents Ajuntaments de la comarca han detectat un frau telefònic, a través del qual s’ofereixen serveis terapèutics, com ara massatges i d’altres, en nom dels consistoris.

Aquesta estafa s’ha detectat a Mataró , St. Vicens de Montalt i recentment a Malgrat de Mar. Abans d’oferir els serveis de massatges per a gent gran, l’empresa realitza un diagnòstic via telefònica, que justificaria el massatge.

Davant d’aquesta situació, el consistori malgratenc alerta que l’Ajuntament no ofereix, via telèfon, cap servei terapèutic ni massatges a domicili.

En els últims dies la Policia Local de Malgrat ha aconseguit identificar l’empresa que realitza les trucades. Segons ha explicat el consistori malgratenc, es tracta d’una empresa amb seu a Gavà que ja ha estat denunciada al jutjat d’Arenys.

Igualment la policia adverteix que si es rep qualsevol trucada en nom de l’Ajuntament per oferir serveis d’atenció domiciliària no es faciliti les dades personals ni mèdiques i es denunciï la trucada a la Policia Local.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics