Malgrat promociona els seus festivals musicals a Polònia

 

En el passat cap de setmana, el municipi va participar en unes jornades de treball, organitzades en una ciutat polonesa amb la intenció de contactar amb diferents federacions i directors de corals i bandes de música d’aquest país. Malgrat vol aconseguir que aquestes formacions musicals participin al seu Festival Internacional de música de la localitat veïna.

Segons l’empresa Malgrat Turisme, encarregada de la promoció turística de la població, assegura que hi ha un miler de músics i cantaires polonesos interessats en participar en els Festivals malgratencs, que se celebren durant els mesos d’abril i octubre. Són els components d’una 15a de grups musicals de Polònia que han assistit a la presentació feta per la delegació malgratenca a la jornada de treball. La responsable de Malgrat Turisme, Esther Gil, explica que la jornada de treball va néixer amb la col.laboració d’una banda polonesa que va particiapr l’any passat al festival malgratenc.

La presentació ha consistit en exposar als assistents els aspectes tècnics i d’organització dels festivals, així com l’oferta turística i de serveis de Malgrat de Mar. En finalitzar la presentació, als representants de les diferents entitats musicals se’ls ha donat l’oportunitat de resoldre els seus dubtes relacionats amb l’organització.

A partir d’ara, aquests festivals malgratencs es promocionaran als pobles agermanats, com a altres festivals internacionals de Sicília o Suïssa.

A l’abril Malgrat organitza el festival de Corals i a l’octubre el Festival de Bandes de Música amb els modalitat de marching band i Majorettes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics