URGENT

Canvi a la direcció de la Corporació de Salut de la Selva i el Maresme

Compartiu aquesta història

 

El Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha escollit Albert Fernández Terricabras com a nou president de l’entitat per unanimitat. Prèviament, va ser nomenat

President del Consorci Sanitari de la Selva, en substitució del Senyor Carles Manté, que va dimitir ara fa uns dies. Així Fernández Terricabras assumeix les funcions de màxima representativitat de l’Entitat.

El nou president és doctor en administració d’Empreses per la Universitat de Boston, Màster en administració d’empreses d’IESE i llicenciat en Economia per l’Institut Europeu de Dret i Economia per la UNED.

Així Terricabras assumeix la direcció de l’empresa que gestiona els Hospitals de Blanes i Calella , així com els Cap de salut de la zona, com el de PLF.

Ara com ara l’empresa està envoltada per la polèmica, arran de la investigació del setmanari Cafè en Llet, que acusa d’opacitat a la direcció de l’empresa sanitària, cosa que ha propiciat que l’Oficina antifrau inicii una investigació al respecte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics