URGENT

El govern de Blanes retira la proposta de pressupostos per aquest any “per prudència”

Compartiu aquesta història

 

 

El ple d’aquest proper dimecres a l’Ajuntament de Blanes no inclourà l’aprovació dels pressupostos municipals del 2012 a l’ordre del dia ja que el govern municipal vol esperar a saber confuncionaran les ajudes previstes per l’Estat. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó diu que cal actuar amb prudència, per evitar haver de modificar els pressupostos.

L’ajuntament explica que un dels factors que ha motivat aquesta decisió són els documents del Pla d’Ajust, pel que Blanes vol aconseguir un crèdit de 14 M€ per pagar les factures endarrerides dels proveïdors.

El govern vol conèixer exactament la repercussió d’aquestes mesures perquè els pressupostos del 2012 que s’han d’aprovar en el ple siguin realistes i no s’hagin de modificar posteriorment.

Un altre factor del qual s’ha tingut notícia aquests darrers dies telefònicament, però que encara no s’ha confirmat per escrit, és la regularització de les transferències estatals envers l’Ajuntament de Blanes sobre els tancament de comptes del 2010. Segons ha informat el govern estatal, aquest balanç afavoriria Blanes, en el sentit que li ha de retornar 900 mil€.

Encara no es sap si aquests diners arribaran a Blanes o es retindran a compte dels diners de més que han cobrat els Ajuntaments de les bestretes d’impostos estatals.

Per tot plegat, el govern ha comunicat a l’oposició la decisió d’ajornar l’aprovació dels pressupostos.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics