URGENT

Victòria per 5 a 0 de l’infantil de futbol de PLF

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’equip palafollenc jugava a casa contra el Riells i Viabrea, que ha marxat del municipal amb un bon sac de gols. El resultat final, 5 a 0, desvetlla que l’infantil va ser molt superior al seu rival. Ara els palafollencs són 6s amb 37 punts, i la setmana que ve , a més, jugaran contra el cuer, el Fogars, que només han guanyat 1 partit en el que va de campionat.

L’amateur i el juvenil han empatat aquesta jornada. L’amateur ho ha fet a 3 contra el Blanes Atlètic . El punt aconseguit fa que escalin fins la 5a posició, amb 45 punts i a 12 del líder. Aquest proper cap de setmana buscaran els 3 punts contra l’Aro, que és el 17è classificat.

El juvenil va empatar a 2 a casa contra el Maçanet. Ara són 8s amb 26 punts. A la propera jornada jugaran contra el St Hilari.

En futbol Sala, el partit entre el Sta. Maria i els veterans de Lloret s’ha suspès, i el seu proper partit serà aquest cap de setmana contra Iniciativa Verds.

El St. Lluís sí va jugar al Palauet contra el Atlètic Català. Els palafollencs van aconseguir una treballada victòria per 7 a 4. Ara són 7s a la taula, just per sota que el St. Lluís, tots dos encara amb partits per disputar.

La propera jornada el St. Lluís jugarà a la pista del 2n, el Blanesport.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics