Roben en 2 bars de PLF aquesta nit

 

Aquesta passada matinada uns desconeguts han entrat a robar a 2 bars de la nostra localitat. Segons ha sabut RP, es tractaria dels mateixos lladres ja que coincideixen en la seva manera d’actuar. Segons expliquen fonts policials, en els dos casos han forçat les persianes metàl•liques amb tenaces i un cop dins dels locals han rebentat les màquines escurabutxaques i n’han buidat el contingut.

Els bars assaltats han estat un a la plaça de les Valls d’Ax i un altre al barri de St. Lluís.

Només en l’últim cas, els veïns han alertat a la policia local, ja que havia saltat l’alarma del local. Tot i la rapidesa en l’actuació, els lladres ja havien fugit amb el botí després de rebentar la màquina escurabutxaques amb una maça.

En canvi en el local de la Plaça de les Valls d’Ax, els mecanismes de seguretat no van funcionar, i el soroll no va alertar als veïns. El propietari de l’establiment s’ha trobat el local obert aquest matí i ha trucat a la policia.

Ara els Mossos d’Esquadra s’encarregaran de la investigació. Un dels elements que estudiaran seran les imatges enregistrades en un dels locals i que podrien servir per esclarir aquests dos robatoris a la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics