URGENT

Osorio no descarta sancions pels transportistes que embruten la zona d’Inditex

Compartiu aquesta història

El regidor de mediambient de PLF ha anunciat que estan treballant per millorar les condicions de salubritat de la zona que els transportistes d’Inditex utilitzen per estacionar els camions i els remolcs.

Després d’una primera neteja, el consistori vol conscienciar als camioners de la necessitat de mantenir net l’espai. Si, tot i la conscienciació, continuen els abocaments de residus, Juan Andrés Osorio, no descarta les sancions a camioners i  a l’empresa de transports. Són declaracions d’Osorio al programa Assumptes Interns de RP.

El regidor es va mostrar preocupat per l’aturament de la dessaladora de Blanes i les seves possibles conseqüències als aqüífers de la Tordera. En aquest sentit  va denunciar robatoris de materials a la instal·lació.

Osorio va assegurar que estan en contactes amb l’ACA per poder netejar les rieres del municipi i amb els Agents Rurals per poder fer una setmana de cremes per eliminar restes vegetals.

L’ecosocialista, que també és regidor de Joventut, ha explicat que s’està refent el Pla local de Joventut amb el principal objectiu de dinamitzar els joves de PLF, bàsicament amb l’associacionisme. Osorio explica que ja s’estan creant diferents associacions.

Pel que fa als estudis sobre el consum de drogues entre els joves de l’Alt Maresme, Osorio defensa la legalització del cànnabis, seguint el model holandès.

 

El regidor ha explicat que s’està treballant per acondicionar el Forroll per fer-hi concerts i minimtzar les molèsties que ocasionen als veïns, tot i que ha recordat que les actuacions només es fan cada 2 o 3 mesos.

Sobre la política local, Osorio ha criticat les declaracions del PP en les que asseguraven que la regidora de transports és inepte per fer les seves tasques municipals. Acusa als populars de voler enrarir l’ambient polític de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics