URGENT

El cadet de bàsquet femení guanya de 20 al Bescanó

Compartiu aquesta història

 

Les noies del club palafollenc es van imposar 74 a 54 al Palauet en el seu partit contra les Gironines. Aquest bon resultat les situa a la zona mitja de la taula, a la 7a posició. Aquesta setmana jugaran contra l’11è classificat; l’Anglès.

El cadet masculí aquesta setmana ha descansat, i ha ajornat el seu partit contra l’Arbúcies per aquest proper cap de setmana.

El junior no ha pogut guanyar al Blanes B. En un partit molt igualat, els palafollencs han acabat perdent de 3 punts, 63 a 66 en la primera jornada de la 2a fase de la lliga. Aquesta propera setmana descansaran.

Qui no aixeca cap és el sènior que ha tornat a caure i aquesta vegada de 20 punts contra el St Julià de Ramis; 53 a 73. La propera jornada, a més, viatjaran a la pista del líder, el Llançà, on esperen donar la sorpresa i imposar-se a un equip que només ha perdut 2 partits, els mateixos que ha guanyat el PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics