URGENT

Trobada a PLF entre restauradors i productors de la terra per promocionar els productes locals

Compartiu aquesta història

 

L’ajuntament de PLF col•labora en la campanya de sensibilització adreçada als restauradors de la nostra comarca, que sota el nom de Xarxa de Productes de la Terra vol donar a coneixer als restaurants els productes que es produeixen al Maresme.

Per promocionar els productes locals, demà es farà a PLF la trobada entre restauradors i productors en el marc d’una xerrada informativa sobre el projecte que es farà a les 5 de la tarda al Punt d’Informació de PLF.

La campanya de promoció dels productes del Maresme l’ha engegada el Consell Comarcal del Maresme, amb la participació de l’entitat sense ànim de lucre DEPANA i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Promoció Turística de la Costa Barcelona Maresme, amb l’objectiu que els restaurants coneguin els productes i productors de la comarca adherits a la Xarxa de Productes de la Terra. La finalitat última de la campanya és que els restauradors incorporin a les seves cartes de plats i vins els productes alimentaris locals i de qualitat de la comarca.

Xavier Font de Depana, explica en que consisteix la Xarxa de productes de la Terra.

La reunió de demà servirà per a que els productors i els restauradors es posin en contacte i intercanviïn impressions per crear un llaç comercial futur.

La campanya es completa fent que els restauradors que hi participin puguin lluir un distintiu a la porta en el que es faci saber que en aquell establiment es serveixen productes de la terra.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics