7 persones afectades per un núvol tòxic causat en una piscina a Lloret

 

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat va haver de activar la prealerta del Pla de protecció civil de Catalunya PROCICAT per un incident a la sala de màquines de la piscina en un hotel de Lloret de Mar.

L’incident, que es va produir diumenge a la nit, es va originar després de barrejar-se de forma accidental aigua, clor i salfumant. Aquesta barreja ha provocat un petit núvol tòxic que, entre d’altres, ha afectat als operaris que es trobaven treballant.

Segons informacions del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, que ha traslladat diverses unitats, s’ha atès a 7 persones, 4 d’elles han estat traslladades a l’hospital de Blanes i 3 han estat ateses al mateix lloc dels fets. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, dues d’elles de comandament, s’han desplaçat fins l’hotel.

Preventivament, la Policia Local havia evacuat un habitatge que quedava just davant de la zona afectada que posteriorment han pogut retornar al seu domicili. També hi ha treballat diverses dotacions de Mossos d’Esquadra.

 

La prealerta es va obrir a les 23.30 h i es va tancar a 2/4 de 2 de la matinada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics