Francesc Alemany creu que no té sentit un govern de concentració

 

Al fina de l’últim ple municipal, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va estendre la mà a la resta de formacions polítiques per crear un govern de concentració que respongui a l’actual situació econòmica. Segons Esquerra, però, no té sentit que el govern actual, amb majoria gràcies a Iniciativa, busqui aliances generals. El portaveu dels republicans, Francesc Alemany, explica que a l’inici de la legislatura va ser impossible tirar endavant un govern en minoria i va explicar que si el govern vol aglutinar altres partits cal que canviï la seva manera d’actuar.

Alemany va explicar que els republicans van votar en contra del pressupost per que consideren que hi manca una aposta clara per la contensió i l’eficiència de les inversions públiques. El regidor explica que les incertreses de futur obliguen a aplicar polítiques de contensió. Sobre la seva proposta d’estudi de l’eficiència dels llocs de treball de l’Ajuntament, Alemany va explicar que es tracta d’avaluar no la implicació dels treballadors sinó de la necessitat dels llocs de treball. En aquest sentit va valorar que cal redimensionar alguns serveis, no només retallant llocs de treball sinó també augmentant-ne, per exemple a la Policia Local.

D’altra banda Esquerra va reiterar la necessitat d’una apostra decidida per l’educació per crear les condicions que facin menys vulnerable la població de cara a noves crisi. En aquest sentit creu que és probable que PLF superi el miler d’aturats, ja que explica que la població, a nivell general no està prou formada, cosa que la fa més vulnerable.

A nivell de poble Alemany demana que l’Ajuntament creï les condicions per tal que el sector privat pugui invertir a PLF entorn a la creació d’una marca pròpia de la nostra localitat tot potenciant la història, l’arquitectura o l’oferta gastronòmica local.

El portaveu d’Esquerra també va considerar que els palafollencs quan voten no tenen tota la informació o perque no ho vol o perqué no hi tenen accés.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics