URGENT

Gallart creu que el pacte sociovergent funcionava millor que l’actual

Compartiu aquesta història

 

El regidor portaveu de CiU a l’Ajuntament de PLF, Joan Gallart considera que el pacte de govern de la passada legislatura, entre el PSC i CiU, funcionava millor que l’actual pacte entre els socialistes i ICV-EUiA. Diu Gallart que ells no tenien dedicació exclusiva i que treballaven conjuntament amb els treballadors municipals. El nacionalista recorda que ells van estar convidats a entrar al govern per col.laborar-hi de forma altruista i que podrien haver-ne sortit en qualsevol moment.

Gallart creu que si les eleccions sempre les guanya el PSC de Valentí Agustí és per que el govern funciona i que, en qualsevol pacte o col•laboració amb els socialistes, sempre qui acaba rendibilitzant l’èxit és el PSC.

El nacionalista va qualificar amb un 5 al govern i també a l’oposició, tot i que considera que els membres de l’oposició ho fan millor.

Sobre la situació de CiU a PLF, Gallart explica s’ha hagut de reestructurar després de la patacada electoral de fa un any, del seu traspàs a l’oposició i de la marxa del seu últim cap de llista Xavier Dalmau.

Sobre la ferida encara oberta entre els dos socis de Convergència i Unió, Gallart afirma que estan avançant per solucionar els problemes interns i considera que les veus que anuncien un trencament a la federació són especulacions.

Sobre la plantilla de treballadors municipals, Gallart creu que no és moment de fer fora a ningú, i recorda que els treballadors tenen la seva funció a fer dins el consistori

Gallart va relativitzar els problemes a la policia local i considera que el cos està ben gestionat. En aquest sentit, el regidor creu que la sensació de seguretat ha millorat a PLF, en part gràcies a una major presència dels Mossos. Gallart va apostar pel manteniment del cos local de seguretat contra la proposta de l’alcalde que els mossos absorbissin les policies locals dels pobles més petits.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics