La Generalitat donarà 630 mil € a Blanes per a projectes de benestar social i polítiques d’igualtat

La passada setmana el consistori blanenc va signar amb el Departament de Benestar i Família el contracte programa 2012-2015, que preveu destinar 630 mil € per a accions socials a la ciutat.

Aquest contracta es va signar a Girona, conjuntament amb la resta de municipis i ciutats més grans de 20 mil habitants de la demarcació i consells comarcals.

L’objectiu dels contractes programa és atendre i respondre a les necessitats socials. En el cas de Blanes aquesta quantitat econòmica es destinarà a diversos serveis i projectes en què treballa l’àrea de Serveis Socials del consistori blanenc.

En el cas de Blanes, la quantitat que percebrà l’Ajuntament serà de 630.000 euros, 65.000 € menys que l’anterior contracte.

Entre aquests serveis hi ha el d’Informació i Atenció a la Dona, el del Centre Obert Municipal o un servei d’atenció especialitzada per a les problemàtiques infantils de forma individualitzada.

Una altra part d’aquests diners va destinada a cobrir les despeses de l’atenció al públic que es fa des de la regidoria de Serveis Socials, així com per cobrir els beneficiaris de la Llei de Dependència i per projectes d’immigració.

En total,el Departament de Benestar Social i Família destinarà 18 milions i mig d’€ al finançament de serveis a poblacions com Blanes, Figueres, Girona o Lloret de Mar.

Aquesta setmana la Generalitat ha signat aquests convenis amb els ajuntaments de BCN, com ara el de Mataró o Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics