URGENT

Desallotjats 125 veïns de Blanes per un incendi en un aparcament

Compartiu aquesta història

 

Cap a 2/4 de 7 del matí s’ha detectat un incendi en un pàrquing soterrat al carrer Lluís Companys cantonada amb el carrer Menorca de Blanes. Fins al lloc, s’han desplaçat vuit dotacions dels Bombers per intentar controlar el foc. Davant de l’incendi els bombers han optat per desallotjar 125 veïns de dos blocs de pisos propers.

Les flames han cremat els prestatges d’un traster de l’interior del pàrquing i ha deixat tota la instal•lació plena de fum. El turisme que hi havia en aquest traster ha quedat parcialment afectat per la temperatura. El fum ha dificultat la tasca dels Bombers, primer per localitzar l’origen del foc i després per ventilar el pàrquing.

Segons la Generalitat, s’ha autoritzat als veïns desallotjats a tornar als seus domicilis però no al pàrquing. Per tant, queda restringida la utilització de l’ascensor i de les escales que donen accés al pàrquing fins que els Bombers no acabin de ventilar tota la instal•lació.

 

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat tres ambulàncies, dues persones ha resultat intoxicades molt lleus i han estat traslladades a l’Hospital de Blanes. Una tercera persona també ha anat a l’hospital, per mitjans propis, per inhalació de fum també de caràcter molt lleu.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics