URGENT

Malgrat inaugura diumenge un nou tram de riera reurbanitzada

Compartiu aquesta història

 

L’ajuntament preveu inaugurar aquest proper cap de setmana amb una festa popular un nou tram de riera urbanitzada que dóna continuïtat al tram ja transitable.

En concret s’inaugurarà el tram de riera comprés entre els carrers Fonlladosa i Passada, que donen continuïtat al tram del carrer del Bon pastor.

El programa de l’acte inaugural preveu a les 18 h una cercavila d’animació recorrerà els carrers des de la plaça de Josep Anselm Clavé fins a la riera. A les 18:30 h hi haurà els parlaments de la inauguració i, posteriorment, tallers per a la mainada.

Aquesta obra, que es va iniciar al novembre de l’any passat, ha suposat la urbanització sobre un tram de 170 metres de la riera coberta i vol donar continuïtat a l’eix vertebrador entre la zona hotelera i el nucli urbà, mitjançant la prolongació de la rambla de vianants ja existent sobre la riera a l’avinguda del Bon Pastor.

El nou tram s’ha creat amb una zona enjardinada variable per salvar els desnivells i una zona formigonada sobre la canalització de la riera davant les edificacions existents.

L’obra ha costat mig milió d’€, finançat en un 60% per l’Ajuntament i la resta pels veïns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics