El TotCanvi incorpora un “escenari lliure” per a qui vulgui actuar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dissabte al vespre es fa una nova edició de la Fira PLF TotCanvi, el certamen de compra, venda i intercanvi d’objectes de segona mà.

Aquest dissabte la principal novetat de la fira serà l’activitat d’”escenari lliure”, per la que qualsevol persona o grup amb inquietuds artístiques podrà actuar gratuïtament en un escenari que s’instal•larà a la pl. Del Fòrum Palatiolo. De fet l’Ajuntament, l’Acep i aquesta emissora, organitzadors de la TotCanvi, es plantegen que aquesta activitat esdevingui palm de paller de la dinamització de les fires organitzades al municipi tant de caràcter artesanal com d’oportunitats i intercanvi. Per tant, si la iniciativa funciona, es podria repetir en la resta de fires que es fan a PLF.

L’escenari Lliure ofereix un espai als artistes novells o persones amb inquietuds per a qualsevol de les expressions artístiques com la música, la dansa o la narració. Ho explica Sílvia González, de l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament.

D’aquesta manera es pretén oferir la possibilitat de donar a conèixer la seva vàlua artística o simplement expressar-se durant un temps màxim de 20 minuts davant del públic congregat per l’activitat de la fira.

Per prendre part a l’escenari lliure, cal que s’inscriguin prèviament per tal de coordinar les actuacions, com explica la mateixa Silvia González.

Per inscriure’s cal fer arribar la butlleta d’inscripció abans de demà al correu electrònic cultura@palafolls.cat o deixar-ho en mà a El Cafè de Palafolls.

La fira PLF TotCanvi tornarà a omplir la pl. Del Fòrum Palatiolo de parades. En l’edició d’estiu de la fira, l’horari canvia per fugir de la calor. D’aquesta manera la fira començarà a les 6 de la tarda i fins al vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics