URGENT

Malgrat engega un pla d’interacció amb les empreses locals per fomentar l’ocupació

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa un pla que es marca la col•laboració entre el Servei Local d’Ocupació i les empreses del poble per així millorar el desenvolupament econòmic del municipi, l’ocupabilitat dels seus ciutadans i la promoció del territori.

Aquest pla és fruit de la participació de Malgrat juntament amb cinc municipis més del Maresme, en una acció organitzada pel Consell Comarcal i subvencionada per la Diputació de Barcelona.

El pla d’interacció amb les empreses ja està en marxa i inclou un seguit d’accions. La primera és la creació d’una base de dades actual de les empreses locals per conèixer el teixit empresarial de la localitat i les seves necessitats. A partir d’aquí es vol difondre la cartera de serveis que ofereix el consistori a través del seu Servei d’Ocupació.

Bàsicament es tracta de serveis d’assessorament per a la definició d’ofertes laborals, suport tècnic en la realització de processos de selecció, reclutament actiu de personal, seguiment incorporat i resolució d’incidències, enviament d’informació sobre actes, xerrades, formació i cessió d’espais per a fer processos de selecció i formació, entre altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics