URGENT

Divendres reobre la piscina municipal

Compartiu aquesta història

 

 

El proper dia 22, divendres, la piscina municipal obrirà les seves portes per aquesta temporada estival, i ho farà com és tradicional amb un dia gratuït per a tots els visitants.

La instal•lació estarà oberta fins el proper mes de setembre cada dia de 10 del matí i fins les 7 de la tarda, quan començaran les classes de natació.

Ho ha explicat Ester Torrent, regidora d’esports de l’Ajuntament de PLF.

Enguany es mantenen els preus d’anys anteriors i l’entrada d’adults costarà 2€ amb 70. L’entrada infantil costarà 2€ amb 30 i els pensionistes, jubilats i persones amb disminució pagaran 1 amb 35 cèntims.

Els caps de setmana i festius les entrades costaran una mica més.

Pel que fa als abonaments de temporada, els infantils costaran uns 40 € i 47 pels adults. A més, com és habitual hi ha abonaments familiars i monoparentals.Com l’any passat hi haurà uns abonaments per a 10 entrades, que per adults costaran 22€ i per infants 18€.La pròpia regidora explica que aquests abonaments de 10 entrades van tenir bona acceptació l’any passat.

D’altra banda l’Àrea d’Esports amb la col•laboració de l’Squash Blanes, ha tornat a organitzar un altre any els cursos de natació a la piscina municipal. Els cursos s’organitzaran de dilluns a divendres de juliol i la primera quinzena d’agost i s’impartiran en diferents nivells tant per infants com per adults.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics