El PP denuncia que un policia local treballa 52 hores més que qualsevol altre treballador municipal

A través d’un comunicat al seu bloc, el portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, ha assegurat que en el compliment dels nous quadrants de servei s’han augmentat les hores de treball dels agents municipals. Segons els càlculs fets pel propi partit, un agent local de policia treballa 52 hores més que qualsevol altre treballador de l’Ajuntament.

 

Bermán recorda que la regidora de governació, la socialista Antònia Petit, havia assegurat en una entrevista a RP, que l’anterior sistema de treball presentava irregularitats i es qüestiona la legalitat d’aquest nou quadrant que obliga als agents a treballar més hores pel mateix sou.

 

El popular demana a la regidora de governació que expliqui les irregularitats que havia detectat en el sistema anterior i que a més demani disculpes públiques per haver posat en entredit a l’antic cap de la policia municipal.

 

Com ja va fer fa unes setmanes, el popular demana que Petit que es replantegi les seves responsabilitats polítiques al capdavant de la regidoria de governació ja que considera que està mancada de seriositat, i responsabilitat.

 

El popular també afirma que el 90% dels agents del cos estan en contra del nou sistema de quadrants implantats pel govern municipal.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics