Detinguda una veïna de PLF per robar productes en un supermercat de Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones, entre elles, una veïna de PLF a Palamós, per robar presumptament productes en supermercats amb l’ajuda de boses folrades per burlar alarmes. La primera actuació va ser el 19 de juliol, pels voltants de la una del migdia, quan un agent fora de servei va donar l’avís que una dona havia intentat furtar diversos productes dins d’un supermercat palamosí. Al mateix moment van arribar les patrulles de mossos que van identificar i escorcollar els ocupants del vehicle, dins del qual van trobar nombrosos productes valorats en uns 1.000 €.

En aquella actuació van detenir els tres ocupants del vehicle Costica Catalin C., de 27 anys i veí de Lloret; Ilona Madalina C., de 24 anys i amb antecedents, i Marinela Violeta V, de 19, ambdues veïnes de Malgrat de Mar; tots de nacionalitat romanesa com a presumptes autors dels dos furts. El dia 20 van passar a disposició judicial que en va decretar la llibertat amb càrrecs. La segona actuació va ser el dimarts de la setmana passada al migdia, quan des d’un supermercat de Palamós es va donar l’avís que dues dones estaven furtant ampolles de licors i en ser descobertes es van donar a la fuga. Una patrulla de paisà es va adreçar al lloc i després d’una recerca per la zona van localitzar un vehicle estacionat prop del supermercat i ocupat per dues persones amb actitud vigilant. Desprès de registrar-lo, es van trobar, tot un seguit de productes valorats en 115 € en total.

Les quatre persones identificades, de nacionalitat romanesa i amb nombrosos antecedents, van quedar detingudes com a presumptes autores d’una falta de furt. Són els veïns de Lloret, Vasile-Ilie C., de 25 anys, i Ilieana Mihaela P., de 22 anys; Rozica B., de 52 anys i veïna de Palafolls; i Claudia S., de 41 anys, veïna de Malgrat de Mar. Després de declarar al jutjat, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics