Diumenge arriba la 4a edició de la Challenge Costa de Barcelona Maresme amb 1400 esportistes

 

 

La Prova atlètica, no apta per a tothom, consta d’un total de 220 quilòmetres entre les tres modalitats esportives (natació, atletisme i ciclisme). Les inscripcions d’aquesta edició han batut els rècords i més de 1400 triatletes de més de 30 països prendran la sortida a primera hora del matí de diumenge a Calella i durant gran part del dia ompliran la comarca d’esportistes. El tret de sortida de la prova serà a les set del matí i la finalització a les sis de la tarda. La cita és ja un clàssic del calendari i canviarà la fisonomia de la carretera nacional2 durant tota la jornada de diumenge. Mentre duri la competició, la circulació per aquesta carretera estarà tallada. Com en anteriors ocasions, els habitants del Maresme podran utilitzar l’autopista C32 per realitzar els seus desplaçaments de forma gratuïta. També com en les anteriors edicions es donarà una targeta als usuaris per poder passar pels peatges del territori afectat pel Challenge.

El Challenge CostaBarcelona-Maresme s’ha convertit en només quatre anys en l’esdeveniment esportiu amb més projecció internacional que es realitza al Maresme. Enguany, Montgat formarà part del recorregut que faran els atletes del Challenge per primer cop des que va començar aquests esdeveniment esportiu.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics