L’ajuntament promociona el comerç local en els nous rellotges de control horari d’estacionament

El consistori ha editat nous rellotges dels que s’utilitzen per indicar l’hora d’estacionament a les zones blaves amb limitació horaria.

A la nostra localitat cal utilitzar aquests rellotges a les zones amb més presència comercial; al voltant de l’església, la plaça Major i a la plaça de les Valls d’Ax.

Precisament el consistori ha decidit aprofitar aquesta circumstància i promocionar el teixit comercial local en els nous rellotges. Ho fa a través de missatges que sota el lema “botigues de Palafolls, el plaer de comprar”, indica que els aparcaments de PLF són gratuïts, els carrers són pels vianants les botigues lluminoses i els preus com cal.

Els nous rellotges que es començaran a repartir a finals d’aquesta setmana, canvien el format que tenien fins ara. Si actualment els rellotges palafollencs indicaven l’hora d’aparcament i l’hora màxima de sortida, amb els nous, com passa amb els que editen altres municipis, només cal indicar l’hora d’estacionament. Això però no altera el funcionament de les zones blaves de PLF, que continuen permetent l’estacionament gratuït per un màxim d’hora i mitja.

Els nous rellotges de control de l’estacionament gratuït a la nostra vila es pot recollir al MiD, a la Policia Local o a les botigues associades a l’Acep a partir d’aquesta setmana coincidint amb les rebaixes d’hivern.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics