URGENT

Pel maig tornen la Cursa Popular i la Milla de PLF

Compartiu aquesta història

 

Un any més, al maig es donaran cita dues competicions esportives a la nostra localitat.

Fins el 8 de maig es pot formalitzar la inscripció per la 12a edició de la Cursa Popular dels 9 km de la nostra vila que es celebrarà el proper diumenge 12 de maig, conjuntament amb la 4a edició de la cursa infantil.

Com és habitual la cursa d’adults constarà de 9 km mentre que la infantil, destinada pels nascuts a partir del 2000, serà de 2 quilometres i mig.

El preu de la inscripció anticipada és de 4 euros, mentre que si es formalitza el mateix dia de la cursa el preu serà de 5€. Ho explica Jordi Firó, responsable desports de l’Aj de PLF.

Amb els 12 anys de tradició, la cursa popular dels 9 km és ja una de les cites obligades pels corredors de la comarca i en les últimes edicions ha reunit prop de 300 esportistes.

L’hora de sortida de la cursa popular serà a les 9.30 h i l’hora de sortida de la versió infantil es preveu cap a les 11.30 h. Ambdues tindran com a punt de sortida El Palauet.

6 dies més tard, el dissabte 18 de maig arribarà la 3a edició de la Milla de PLF. El fet que el recorregut de la milla sigui molt inferior, de poc més de quilòmetre i mig, fa que la Milla sigui una de les cites amb més participació a la nostra vila.

Això obliga a l’organització a establir diferents categories des de miniprebenjamí, pels petits de 4 anys i fins els adults. Ho ha explicat el mateix Fitó, que afirma que la Milla està aconseguint cada cop més acceptació.

Mentre la cursa combina recorregut urbà i rural, la milla es fa tota dins el nucli urbà de PLF. En el cas de la milla no cal inscripció prèvia, sinó que es pot formalitzar al mateix dia de la competició.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics