URGENT

Baixa el nombre de sol•licituds per a la llar d’infants municipal

Compartiu aquesta història

 

Un cop tancat el període oficial de preinscripcions, arriba l’hora de fer balanç. En total han demanat plaça 31 nous infants, una xifra molt per sota de la demanda registrada l’any passat, amb 54 preinscripcions noves. De fet l’any passat ja va ser una xifra inferior a la de l’any 2011, quan van sol•licitar plaça 72 nens i nenes.

Ara s’han baremat les sol•licituds, tot i que, d’entrada no hi haurà problemes per encabir totes les demandes, ja que sobren places segons les previsions fetes en un primer moment per l’Ajuntament.

Pel proper curs es preveien dues aules de 8 infants de 0 anys cada una, però només s’ha rebut 6 sol•licituds, pel que amb una única aula n’hi haurà prou. Per a alumnes de P1 s’han rebut 7 demandes que sumades a les 25 places que passen de curs, sumen 32 en total davant les 39 previstes.

Per últim hi ha 44 demandes per a P2 entre els que canvien de curs, 34 infants, i les noves sol•licituds, que sumen 10. En total 44 demandes per 60 places que es posaven a disposició.

En breu començarà el procés de matrícula per acabar de definir com quedarà la distribució de places del centre educatiu.

Si totes les demandes acaben formalitzant la matrícula, el centre tindrà 82 infants, una xifra molt menor a d’altres cursos anteriors. La reducció de places l’any passat va ajudar a reagrupar els infants en un únic centre, però també va comportar una reorganització i reducció del nombre d’educadores.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics