URGENT

Bermán reclama que el govern tingui més diàleg amb la segona força

Compartiu aquesta història

 

El líder del PP va demanar divendres en una entrevista a RP, que el govern local presti més atenció a les propostes i idees dels populars. Bermán va recordar que el PP és la 2a formació política a la nostra localitat. Per aquest pes polític, Bermán creu que hauria de tenir una comunicació més directe i constant amb l’equip de govern. Un govern que el popular considera decadent i ho exemplifica amb el que considera decadència social, o l’estat de la policia local o dels polígons industrials.

Per tot plegat ha suspès la gestió d’aquests primers dos anys de legislatura.

Bermán va ser crític amb Osorio, i va assegurar que el regidor d’Iniciativa va entrar al govern per aconseguir un sou. En aquest sentit considera que amb mitja dedicació ja n’hi hauria prou.

Berman va afirmar que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí va ser qui va avortar un possible pacte entre el PP i el PSC ara fa 2 anys.

Sobre la gestió de govern, el líder dels populars considera que cal una reunió urgent amb els empresaris locals i millorar els polígons industrials per tal de generar llocs de treball a la nostra localitat.

Sobre els 30 anys a l’alcaldia de PLF de Valentí Agustí, Bermán creu que el seu model de poble, basat en obres faraòniques i requalificacions de terrenys està esgotat i que cal un gir radical.

També ha criticat la manca de model de Policia i ha demanat una reestructuració del cos local amb més agents i més infraestructura.

Bermán considera que a Catalunya no hi ha perill ni pel català ni pel castellà i ha demanat deixar funcionar la llei Wert per veure si dóna fruits.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics