URGENT

Foment desbloqueja el desdoblament de la n-II entre Sils i Maçanet

Compartiu aquesta història

 

El govern espanyol ha aprovat el nou projecte que permetrà desencallar el desdoblament d’aquest tram de l’N-II, que porta anys empantanegat.

Tot i això, el desdoblament només arribarà fins a l’enllaç amb la C-35 (a l’alçada de Vidreres) perquè l’Estat no té intenció de continuar desdoblant més cap al sud, en direcció a Tordera.

Així el desdoblament s’estendrà en menys de 3 km i té un pressupost de licitació de 32,46 milions d’euros (MEUR). En aquest tram hi haurà dos enllaços, tres viaductes que passaran per damunt de rieres i un pas inferior.

 

La redacció del nou projecte, al qual ara el Ministeri ha donat llum verda, és el primer pas per desencallar les obres de desdoblament de l’N-II en aquest tram. Entre Sils i Maçanet de la Selva, els treballs porten anys empantanegats. En concret, des del mes d’octubre del 2008, després que unes modificacions fessin encarir més d’un 20% l’obra i l’empresa encarregada dels treballs renunciés a fer-los.

Llavors el tram era de 5 km, ara reduïts a menys de 3, ja que l’Estat ha renunciat a continuar desdoblant l’N-II en direcció a Tordera.

Tot i que a partir d’aquí no es faci més desdoblament cap al sud, el Ministeri sí que precisa que, entre Maçanet i Tordera es faran actuacions de millora. De fet, l’Estat va licitar la redacció del projecte de millores per aquest tram aquest mes d’abril i ja ha tret a informació pública el projecte per adequar dos enllaços a Tordera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics