Blanes tornarà a acollir el campus del Barça i el diari Sport

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el director del diari esportiu, Joan Vehils -en representació de l’organització del Campus Oficial FC Barcelona-Sport-, han signat aquest dimecres el conveni de col•laboració perquè l’esdeveniment esportiu es torni a fer aquest estiu a la ciutat

El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci de l’1 al 6 de juliol de 2013 en diferents seus, ja que a banda de Blanes també es farà a Amposta, Barcelona, Reus, Ribes de Freser i Tona.

Al Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat. L’any passat van participar al Campus de Blanes joves futbolistes procedents d’Estats Units, Mèxic, Kuwait, Itàlia, Veneçuela, Holanda, Tuníssia i França, entre d’altres països.

 

Des de l’Ajuntament de Blanes, que té el certificat de Destinació de Turisme Esportiu, s’ha destacat l’interès que té el municipi a oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives a la vila.

Segons el conveni signat, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell per a l’organització del Campus.

Per la seva banda, l’organització es compromet a allotjar tots els participants i personal tècnic en hotels de la població mentre duri el Campus. A més, a la pàgina web promocional d’aquesta activitat es fa constar de forma expressa que la Vila de Blanes és la seu d’aquest esdeveniment esportiu, amb els logotips oficials de l’Ajuntament de Blanes.

Un altre aspecte destacat és que l’organització ha reservat 1 plaça gratuïta amb allotjament per distingir un esportista de Blanes. També hi haurà 8 places no gratuïtes al Campus perquè l’Ajuntament pugui distribuir entre els diferents jugadors de futbol del municipi que vulguin participar-hi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics