La Policia de Malgrat imposa 20 multes de trànsit al dia durant l’any passat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En tot l’any 2013, el cos local de seguretat va tramitar prop de 700 denúncies de trànsit. Aquesta xifra representa una disminució del 8,2% respecte l’any abans.

3 de cada 4 sancions van ser estàtiques, és a dir amb el vehicle aturat, i la resta dinàmiques. Aquestes infraccions són les que tenen una incidència directa en la seguretat viària i, en conseqüència, en la reducció del nombre d’accidents.

Entre les infraccions més destacades de l’any passat hi ha 470 relacionades amb el reglament de vehicles. En aquest apartat s’hi inclouen les multes per qüestions tècniques com ara les revisió de l’ITV, o manca de documentació.

Un 3% de les sancions corresponen a proves d’alcoholèmia positives, 174 multes van ser per no obeir senyals de trànsit. Destaquen les 150 multes per excés de velocitat, 85 per conduir sense assegurança obligatòria i 60 relacionades amb el permís de conduir.

Des del 2007, any en el qual es va aprovar el Pla Local de Seguretat Viària, la xifra de denúncies de trànsit ha seguit una tendència a la baixa. Fa 7 anys, el nombre de multes a Malgrat era de 12.500, un 56% més que l’any passat. En canvi, comparat amb el 2007, el que sí ha augmentat és la xifra de denúncies dinàmiques. Segons dades del propi Ajuntament l’any passat hi va haver el doble d’aquest tipus de denúncia.

El cos local de seguretat de Malgrat disposa d’una unitat de trànsit encarregada només dels aspectes propis relacionats amb el trànsit des de fa uns anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics