URGENT

Els estudiants de l’IES reben la visita d’un diputat que els explica el funcionament del Parlament de Catalunya

Compartiu aquesta història

 

El diputat d’Iniciativa a la cambra catalana, Salvador Milà, va ser ahir a l’Institut de la Font del Ferro de PLF en el marc de la campanya “El Parlament a les aules”, que pretén apropar als estudiants el funcionament d’aquesta institució.

Milà va compartir dues hores amb els estudiants de Batxillerat del centre palafollenc, que anteriorment s’havien preparat la visita del diputat per tal de preguntar i participar de l’activitat.

El diputat ecosocialista, que va ser conseller de Medi Ambient amb el Tripartit, explica en què consisteix el programa El Parlament a les aules.

Segons Milà els estudiants palafollencs es van interessar per la transparència en la política denunciant l’opacitat de l’acció política actual. També es va fer palès les inquietuds dels joves palafollencs entorn a les retallades en educació , o la distribució de la riquesa o la fiscalitat.

Segons Milà els estudiants van interessar-se per altres models d’afrontar la crisi, on s’aposta per incentivar l’educació i les polítiques socials.

A l’activitat hi van participar els estudiants de 1r i 2n de Batxillerat del centre de secundària de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics