URGENT

Malgrat licita les obres per substituir la coberta de l’antic pavelló

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana ha sortit a licitació de les obres incloses al projecte de Canvi de coberta i reforç estructural de l’antic pavelló d’esports situat a l’avinguda Tarragona de Malgrat.

Fa molts anys que l’equipament té deficiències estructurals, que en ocasions l’invalidaven per dur a terme l’activitat esportiva dels clubs que estan ubicats en aquest espai.

Una decadència vinguda a més amb l’entrada en funcionament del nou pavelló dels Germans Margall.

Davant d’això, el consistori fa temps que volia actuar-hi per millorar la coberta, molt malmesa pel pas del temps.

Les obres que es liciten tenen un cost de licitació de 900 mil €. Uns diners que el consistori ha aconseguit a través de dues subvencions de la Diputació i de la Generalitat.

Amb aquests dineres s’arreglaran els problemes estructurals i de la coberta de l’equipament. Segons la regidora d’esports de Malgrat, Ana Vega, la intenció del consistori era ampliar el projecte als vestidors i alguns aspectes de l’interior, però la manca d’un pressupost aprovat per aquest 2014 no permeten incloure aquests treballs a la remodelació que ara s’executarà.

Ara les empreses interessades poden presentar les seves ofertes per encarregar-se de les obres, uns treballs que un cop adjudicades tindran un termini de 7 mesos, pel que no es preveu que el pavelló estigui enllestit fins a finals d’any.

Mentre durin les obres els equips d’Hoquei i de patinatge artístic, les dues entitats que fan servir l’equipament, no podran fer servir les instal•lacions. En previsió d’això l’Ajuntament ha habilitat algunes pistes per poder fer els entrenaments dels equips. Pel que fa a les competicions, el club d’hoquei ja ha avançat els partits que es jugaven a casa en el primer tram de la lliga pel que no té cap partit previst al pavelló en els propers mesos.

De tota manera el consistori explica que ha parlat amb PLF i Tordera per, en cas de necessitat, poder utilitzar les instal•lacions esportives d’aquestes localitats, segons la seva disponibilitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics