El PP organitza la presentació del llibre “a l’ombra del 1714” a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El MiD acollirà demà a la tarda la presentació d’aquest llibre del diputat del PPC Fernando Sánchez Costa.

A banda de diputat al Parlament de Catalunya, Sánchez-Costa és professor d’història i filosofia a la Universitat Internacional de Catalunya.

En el llibre A l’ombra del 1714, Sánchez-Costa tracta el període històric dels anys 30 del segle XX, tot fent una aproximació a l’època republicana. L’autor s’endinsa en la dinàmica política i els debats de l’època, tot parlant de temes com la qüestió nacional, religiosa o social.

L’objectiu immediat de l’autor és presentar la memòria pública del període, narrant la transformació simbòlica del paisatge urbà, l’eclosió de nous monuments, la utilització política de la història, les grans diades i els debats al voltant de la representació cívica del passat.

La investigació, però, s’entrelliga de seguida amb un itinerari apassionant per la vida política i per les discussions ideològiques de la Barcelona republicana. L’autor sosté que la dinàmica política a la Catalunya dels anys trenta només s’entén des de la constant referència a Casanova i des de la voluntat permanent de ‘redimir’ el passat.

El lector podrà sentir les veus dels principals polítics i intel•lectuals de l’època abordant el tema nacional, la qüestió religiosa i la problemàtica social.

La presentació del llibre a PLF, que es farà a les 7 de la tarda, comptarà amb la presència del president del PP a PLF, Óscar Bermán, i del president comarcal Diego Sánchez.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics