Els estudiants de 4t d’ESO acaben avui les proves de competència

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Entre ahir i avui 64.000 alumnes de Catalunya s’han examinat de les proves d’avaluació de 4t d’ESO. Aquest prova, que es fa per tercer any consecutiu, permet avaluar el grau d’assoliment de les competències bàsiques al final de l’etapa obligatòria en 4 matèries. Es tracta de la llengua catalana, castellà, anglès i matemàtiques.

Són proves que no es tenen en compte per avaluar l’alumne, sinó que formen part del conjunt d’informacions i proves que el professorat de cada centre disposa per valorar l’informe acadèmic del seu alumnat, i el nivell general per avaluar el sistema educatiu. Ho explica el director de l’IES de PLF Daniel Lopez.

És doncs una avaluació externa de caràcter orientatiu, que vol ser una eina al servei dels centres i del professorat per impulsar la millora global del sistema educatiu català.

En els tres anys que s’han fet aquestes proves, el centre d’ensenyament palafollenc s’ha situat la part mitja alta de centre catalans pel que fa al nivell d’assoliment de competències bàsiques al final de l’ESO.

A PLF han fet aquestes proves 66 alumnes de 4t d’ESO. Una alumnes que ahir van fer les proves de castellà i matemàtiques i que aquest matí han fet les de català i anglès.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics