El sènior guanya però no pot sortir de la cua de la classificació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El duel era dramàtic. S’enfrontaven el cuer i el penúltim, el PLF i el Maçanet. Un duel que va acabar decantant-se pels palafollencs de només 1 punt; 60 a 59. Una agònica victòria, però, que no li permet sortir del pou de la classificació i continua cuer, però empatat ara a 5 victòries amb el Maçanet.

La propera jornada jugaran a la pista de la Cellera que són 7s a la taula.

A partir d’aquí els resultats no han acompanyat aquesta jornada,. El sots 25 s’enfonsa després de perdre el 6è partit de la 2a fase de la lliga. De moment cap victòria en aquesta 2a part de la competició, cosa que el sentencia a ser cuer. Aquest proper cap de setmana descansa.

El junior, tot i perdre aquesta setmana, manté el liderat empatat ara amb el Palafrugell. Justament els gironins van ser els rivals dels palafollencs aquesta setmana, i es van acabar imposant per només 2 punts; 69 a 67. El junior aquest proper cap de setmana descansa i no reprendrà la competició fins passada la Setmana Santa.

El cadet masculí també ha perdut al Palauet aquest cap de setmana contra el Silenc: 52 a 56. Nova derrota que deixa l’equip com a penúltim de la taula. La propera jornada, també després de setmana santa, jugaran a la pista del Palamós, que són els cuers amb només una victòria.

El cadet femení no va poder guanyar al seu desplaçament a la pista del Llagostera. Els de la Selva es van imposar 58 a 46 a un PLF que és 3r amb 2 victòries. A la propera setmana rebran a casa al Castelló que tanca la classificació en aquesta 2a fase de la lliga.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics