Certificat d’excel•lència pel Parc Francesc Macià de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Amb els últims anys s’ha convertit en un dels reclams i atractius més importants de la població veïna. El Parc de Francesc Macià, el més gran que té la localitat, rep centenars de visitants cada cap de setmana que aprofiten per passar-hi la jornada gaudint de l’entorn pensat per un públic familiar.

Aquests visitants tenen una bona acceptació del recinte. Ho demostra que el Parc Francesc Macià hagi aconseguit el Certificat d’Excel•lència 2014 del web TripAdvisor. un guardó que premia als negocis o instal•lacions que reben les opinions més favorables dels viatgers o visitants a través de TripAdvisor, un dels lloc web de viatges més gran del món, on els viatgers poden planejar i organitzar el seu viatge aprofitant l’experiència d’altres viatgers.

Aquest portal a més, fa enquestes diàries als seus usuaris per conèixer les seves opinions en tots els serveis contractats.

El Parc Francesc Macià, situat en un dels extrems del municipi, és un recinte tancat de prop de 50 mil m2 dividit en diferents zones de lleure i picnic, amb una important i abundant arbrat i elements de jardineria.

Al parc s’hi poden trobar pistes de patinatge, de minifutbol, diferents tobogans i altres jocs infantils adaptats per edats, zones d’esbarjo, un gran amfiteatre i un mirador del parc. Una oferta lúdica que anima no només a famílies, sinó també a escolars i casals d’estiu a visitar la instal•lació que obre de 8 a 0h a l’estiu.

L’any passat van visitar el parc prop de 30 mil escolars en grups organitzats, sense comptar els qui van anar al parc sense donar avís a la policia local.

L’Ajuntament s’ha mostrat satisfet d’aquest guardó perquè és un reconeixement dels propis visitants del parc sobretot per la tasca de manteniment i al bon estat en el que està el recinte.

Diu el consistori que aquest guardó anima a seguir cuidant els espais verds del municipi. L’ajuntament també ha volgut destacar la feina que fan els agents cívics i treballadors del Servei d’Espais Verds de l’Ajuntament que tenen cura diàriament d’aquest parc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics