URGENT

Agustí Benedito visita aquest vespre PLF per fer un col•loqui sobre la situació del Barça

Compartiu aquesta història

Qui es va presentar a les últimes eleccions com a presidenciable del club blaugrana, estarà avui al Café de PLF convidat per un grup de socis per parlar sobre l’estat de l’equip.

La trobada serà a dos quarts de nou i anirà encarada a revisar la campanya que ha fet enguany el Barça i principalment la seva junta directiva.

Temes com la temporada en blanc, la pèrdua de l’estil-Barça o el fitxatge de Neymar, ara als tribunals, centraran la conversa d’aquest vespre amb els seguidors blaugranes.

Benedito que s’ha postulat com a candidat, ja va reivindicar en el seu moment la necessitat de fer eleccions tan bon punt l’expresident Sandro Rosell va deixar el càrrec, en comptes de traspassar els poders directament sobre Josep Maria Bartomeu.

Aquesta demanda d’eleccions també es recolzava sobre les tensions internes del club, la prohibició d’entrada dels nens petits al Camp Nou en els partits d’alt risc o les polèmiques en els contractes amb el Qatar.

Si bé Benedito ja hauria d’haver vingut a la nostra població abans del desenllaç de la temporada de lliga, finalment va haver d’ajornar la seva visita fins avui.

De totes maneres, qui va quedar segon en les anteriors eleccions del 2010 avui podrà conversar sobre tota una sèrie de qüestions blaugranes amb els seguidors culés des del punt de vista del precandidat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics