URGENT

La Fira d’Atraccions de Blanes escalfa motors

Compartiu aquesta història

Durant tota aquesta setmana ja han començat a arribar les primeres parades de la Fira d’Atraccions de Blanes amb motiu de la Festa Major de Santa Anna.

Les festes de la localitat enguany comptaran amb pràcticament un centenar de paradetes de firaires repartides com cada any entre dues ubicacions: unes 35 situades al Passeig Marítim i la resta s’adequaran a la nova zona habilitada on estaven els camps de futbol d’Els Pins.

De fet, aquest trasllat és la novetat d’enguany, ja que fins ara les atraccions dedicades als visitants de major edat estaven situades davant de l’Estació d’Autobusos. De totes maneres, el trasllat només s’ha fet a uns 100 metres de distància de l’anterior ubicació.

La idea és que les antigues instal•lacions esportives esdevinguin espais polivalents on es puguin celebrar diferents esdeveniments d’interès general.

Els dos espais de la Fira d’Atraccions començaran a funcionar el proper divendres i no s’aturaran fins el dilluns 28, coincidint amb el darrer dia de la Festa Major de Santa Anna.

Enguany el dia del nen serà el 23 de juliol, jornada durant la qual els bitllets per a les atraccions tindran un descompte de fins el 50%.

El plat fort serà el concurs de Focs Artificals de Blanes que es celebrarà entre dijous 24 i el diumenge 27 de juliol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics