Les agències alemanyes inclouen a Calella com a destí de turisme esportiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una delegació d’agents alemanys dedicats a les vendes turístiques van visitar la setmana passada la ciutat de Calella i el seu conjunt d’instal•lacions esportives amb la intenció de seleccionar la localitat com un destí de turisme esportiu.

Aquest programa pretén acostar a esportistes alemanys a la ciutat durant la primavera vinent per a què es puguin entrenar en les modalitats de triatló i cicloturisme, després dels bons resultats que han tingut en les experiències anteriors.

Només cal recordar la celebració del Campionat d’Espanya de Triatló i el Ironman Barcelona-Calella, així com les proves que s’han anat celebrant en els equipaments del municipi i que han servit per puntuar als esportistes que competeixen en campionats mundials.

Segons l’Ajuntament de Calella, la ciutat està molt preparada per acollir a esportistes de primer nivell mundial i destaca positivament l’evolució de la localitat cap al turisme esportiu.

 

L’última gran prova esportiva que va acollir Calella va ser la mitja marató que va convertir la ciutat en punt de sortida i d’arribada per als corredors maratonians una vegada havien passat per Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics