URGENT

Un problema a la catenària deixa sense servei el tram ferroviari entre Blanes i Malgrat

Compartiu aquesta història

Matí complicat per a la circulació de trens a l’Alt Maresme. El primer tren del matí destinació a Barcelona s’ha enganxat a la catenària entre les estacions de Blanes i Malgrat. Fonts properes a la companyia apunten que les turmentes d’aquesta nit han pogut afectar la catenària que alimenta d’electricitat als trens de la línia de rodalies del Maresme.

Quan el primer tren ha passat per la zona afectada s’ha quedat enganxat provocant un tall en el subministrament en aquesta zona inicial de la línia.

Degut això, durant tot el matí la circulació de trens entre Blanes i Malgrat estarà tallada per les tasques de arranjament de la catenària.

Aquest tall afecta sols a aquest tram, pel que els combois circulen normalment entre Maçanet i Blanes i entre Malgrat i BCN.

 

El tram afectat es cobreix amb servei per carretera que uneix les estacions de Blanes i Pineda. És a dir que l’únic trajecte que queda descobert és entre Blanes i Malgrat que no es podrà fer ni en tren ni en els busos habilitats per la companyia.

La importància de l’avaria, fa preveure que no serà arreglada almenys durant aquest matí.

Com a conseqüència de l’avaria, un tren ha quedat aturat entre Blanes i Malgrat i un altre entre Maçanet i Tordera i els passatgers han hagut de ser desallotjats dels combois.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics