URGENT

Temen que el monitor de Lloret acusat d’abusos a menors pugui fugir de la justícia

Compartiu aquesta història

Fiscalia i acusacions particulars no volen que l’acusat d’abusar sexualment de tretze nens de la vila aprofitant les activitats d’estiu i les classes particulars estigui lliure fins que es faci el judici.

El monitor va ingressar a presó just fa 2 any, el periode màxim per estar en presó provisional . Ahir es va fer la vista a l’Audiència de Girona per prorrogar la mesura o per deixar-lo en llibertat fins al judici, fixat per al mes de gener.

Les acusacions consideren que hi ha un risc de fugida “evident” perquè s’enfronta a penes molt elevades, al voltant dels 100 anys, i consideren a més, que existeix risc de reincidència. Per tot plegat i tenint en compte que ja hi ha fixada data de judici, demanen a la secció tercera de l’Audiència de Girona que prorrogui la presó.

La defensa, en canvi, considera que no hi ha cap risc de reincidència ni de fugida, ja que ha exposat que l’acusat té arrelament tant familiar com laboral.

Ara, serà l’Audiència de Girona qui resolgui.

En total, hi ha 18 víctimes que han denunciat al monitor de Lloret, que va ser detingut el març del 2012. Després de la primera declaració va quedar en llibertat i no va ingressar a presó fins a finals de setembre del mateix any, quan ja acumulava més denúncies i li havien trobat un vídeo i material pornogràfic infantil.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics