Blanes prepara la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de l’èxit de la primera edició de l’any, la ciutat ja escalfa motors per oferir la segona edició per aquest proper cap de setmana.

L’Ajuntament afirma que la Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes és la mostra més gran d’aquestes característiques que es fa actualment arreu de comarques gironines, ja que ocuparà una superfície de 14.000 m2 a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports dels Pins.

En la línia de la seva primera edició, a la fira hi haurà una concentració de més de 150 vehicles en exposició que disposen de totes les garanties, amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió. D’aquesta manera, es comptarà amb vehicles de les principals empreses automobilístiques, amb 14 marques representades. Els visitants hi trobaran turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, monovolums, 4 x 4 entre d’altres.

La 2a Fira del Vehicle d’Ocasió inclou la presència de 10 empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes, així com en d’altres municipis de la seva àrea d’influència. La fira començarà demà divendres i s’allargarà fins diumenge amb entrada gratuïta i aparcament gratuït al voltant ja que les zones blaves de la zona i que estan operatives a l’estiu, han deixat de tenir efecte.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics