Un ferit lleu en un accident entre un autobús i un cotxe a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una persona ha quedat ferida lleu aquest dilluns a la tarda en un xoc entre un cotxe i un autocar a la GI-682 a Lloret de Mar, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L’accident s’ha produït poc després de les cinc de la tarda al quilòmetre 15 on, per causes que es desconeixen, han col•lidit un turisme i un autocar, de l’empresa Pujol i Pujol, on hi viatjaven tres persones.

La persona ferida és el conductor del turisme, mentre que els passatgers de l’autocar han sortit il•lesos de l’accident i han estat transbordats a un altre autocar per poder continuar el seu viatge. En un primer moment s’ha donat pas alternatiu als vehicles en aquesta carretera en el punt de l’accident i cap a les sis la via ha quedat tallada per poder retirar l’autocar accidentat.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics