Augmenten els accidents laborals al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En el segon trimestre de 2014 s’ha trencat la tendència a la baixa i ha repuntat la sinistralitat laboral a la comarca. Segons l’informe que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, es van comunicar un total de 688 accidents en el lloc de treball, una xifra que representa un increment del 8,9% respecte al primer trimestre de l‘any i del 0,15% si es compara amb el mateix període de l’any passat.

La dada positiva és que no es va registrar cap sinistre mortal i que només es van diagnosticar 2 ferits de pronòstic greu.

Per sectors econòmics, l’únic en el que es comptabilitza una reducció en la sinistralitat laboral és l’agricultura. La indústria, la construcció i els serveis han tingut creixements amb especial incidència a la indústria, amb un 13.5%.

Amb aquestes dades, l’Índex d’Incidència del Maresme és de 818 accidents laborals amb resultat de baixa per cada 100.000 afiliats a la seguretat social, un valor superior al de la província, però inferior a la mitjana catalana.

Aquest índex es fa per tal de poder analitzar i comparar d’igual manera diferents territoris perque posa en relació el nombre d’accidents amb baixa laboral ambb el nombre de treballadors en actiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics