PLF acollirà dilluns la 2a Jornada de Dinamització Comercial de Petits Municipis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una jornada de treball organitzada per la Diputació de BCN i que suposa una trobada de diferents municipis per parlar i compartir les experiències del personal tècnic municipal en la gestió del comerç dels seus municipis per tal de repensar, avaluar i definir les línies a implementar en un futur pròxim.

Aquestes jornades sempre s’han fet a BCN, fins que l’any passat es va veure la necessitat de sortir al territori. Així PLF acollirà la 2a jornada que no es fa a la capital. Diu Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica, que s’ha triat el nostre poble després que els responsables de la Diputació visitessin el municipi i coneguessin el model de botigues outlet i comerç tradicional de PLF

Amb tot, dilluns es farà tot un programa de xerrades i exposicions de diferents models de promocions comercials a municipis com St. Martí de Tous, el Lluçanès o un municipi de Valladolid. Després els visitants passejaran pel carrer Major de PLF per conèixer la combinació de comerç outlet i tradicional. La jornada acabarà al migdia amb una taula rodona sobre el desenvolupament local de municipis petits.

Les jornades són tècniques i no estan obertes al públic en general, sinó a especialistes i responsables tant tècnics com polítics de polítiques de comerç.

Totes les activitats, que estaran presidides per la 1a tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Dolors Agüera, es faran a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics