El PP de Malgrat torna a confiar amb Ana Vega com a candidata a l’alcaldia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dissabte es va fer oficial que Vega tornarà a encapçalar la llista dels populars a les properes eleccions municipals del mes de maig. Ho farà per 3a vegada i després que en les últimes eleccions aconseguís millorar els resultats electorals i duplicar la presència de la formació al plenari, passant d’1 a 2 regidores.

L’any 2007, Vega es presentava per primera vegada a uns comicis i ho feia casi per casualitat després que les lluites internes dins el partit fessin plegar al candidat oficial, que va ser substituït per Vega a falta de setmanes pels comicis.

Des de la primera legislatura, Vega és membre del govern al costat del PSC de Conxita Campoy. De fet, és dels pocs ajuntaments on el PP té responsabilitats de govern al Maresme, sobretot després que CiU hagi expulsat, fa només uns dies, el PP del govern de Canet.

Vega es pera millorar els resultats dels comicis de fa 3 anys i mig, quan van aconseguir 760 vots, rel que suposa prop de l’11% dels vots emesos.

Els resultats van fer que els populars passessin de 5 a 4a força política per davant d’Iniciativa i que sumessin una segona regidora.

Ara els populars confeccionaran la seva llista amb la vista posada en els comicis municipals del maig

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics