URGENT

Enxampen a dos homes preparant la casa per cultivar marihuana a PLF

Compartiu aquesta història

Segons ha sabut aquesta emissora i han confirmat fonts policials, fa dues setmanes un operatiu de Mossos i de Policia Local va enxampar a dos homes mentre condicionaven una casa de la urbanització de Ciutat Jardí per instal•lar-hi una complexa plantació de marihuana.

Els homes estaven en plenes tasques de lampisteria preparant algunes estances de la llar amb els elements propis d’aquestes instal•lacions il•legals com enllumenat especial per incentivar el creixement o els sofisticats sistemes de ventilació i filtres per evitar que els olors puguin delatar aquest tipus d’instal•lacions.

Fonts policials han destacat que les obres no estaven acabades i que per tant no s’havia començat l’explotació de marihuana.

Els dos homes van ser detinguts i passaran en breu a disposició judicial.

En els últims temps s’han multiplicat de forma alarmant el nombre de detencions i incautacions provinent de plantacions il•legals de marihuana.

També a Ciutat Jardí, fa 2 anys es va localitzar una casa amb una plantació de 250 plantes, però el mes passat es va detenir 2 persones a Pineda per tenir una plantació. A l’octubre es decomissaven 4000 plantes en una granja de Tordera o 500 a Calella el setembre de l’any passat o 800 a Lloret el mateix mes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics