URGENT

PLF encendrà els llums de Nadal aquest cap de setmana sense novetats respecte l’any passat

Compartiu aquesta història

Els serveis de lampisteria municipals estan acabant d’ultimar la col•locació dels llums de Nadal del nostre municipi amb la intenció que aquest proper cap de setmana ja es comencin a encendre fins passades les festes.

L’Ajuntament fa anys que va apostar per no llogar la decoració nadalenca i, poc a poc, anar elaborant tot un seguit d’elements propis per il.luminar els Nadals.

Així, en els últims anys s’han incorporat frases al•legòriques que són part de poemes, cançons o textos reflexius, unes llums dels nombres primers, malles lumíniques entre d’altres. L’any passat, es va conformar un element a la plaça de Poppi que representa l’escut de la nostra vila en leds i que s’ha mantingut il•luminat més enllà del Nadal.

Enguany, però, el consistori ha assegurat que no hi ha la previsió de cap llum nova, pel que els elements que decoraran les festes seran els mateixos que l’any passat.

Enguany s’ha guarnit els principals carrers dels barris St. Lluís i Sta. Maria, l’entrada de St. Genís i el carrer Major, Ramon Turró i Av Costa Brava del centre de PLF.

Les urbanitzacions de Mas Reixach i Mas Carbó també tindran alguns elements decoratius. Són bàsicament uns cartells de Bones Festes i, en el cas de Mas Reixach, un arbre nadalenc il•luminat.

Tot i que la majoria de llums de Nadal es posaran en marxa aquest cap de setmana, les de St. Genís ja estan en funcionament des d’ahir.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics