Un cap de Mossos agredit a Pineda mentre retenia un vàndal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El subcap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Badalona, Miguel Ángel González, està ingressat a l’Hospital de Can Ruti a causa del cop que va rebre al cap quan intentava reduir a un individu que estava fent destrosses en un aparcament comunitari de casa seva a Pineda.

Segons explica la Cadena Ser, i han confirmat fonts policials, diumenge a les 9 del matí, dos joves estaven provocant aldarulls a l’aparcament que hi ha sota de casa de l’agent. Tot i que estava fora de servei González va entrar a l’aparcament sorprenent als dos joves i podent retenir un d’ells.

Mentre reduïa aquest primer detingut, l’altre jove hauria agafat un objecte contundent, segurament un extintor de l’aparcament, i va colpejar a l’agent al cap, provocant-li la pèrdua de coneixement i un tall a la cara.

Ràpidament una trucada va activar 2 ambulàncies del SEM que van atendre el ferit al mateix aparcament. Un cop a l’hospital de Calella va ser derivat a l’Hospital de Can Ruti on va passar la nit en observació ja que presentava sang a les oïdes després del cop.

Ahir dilluns l’home encara era a l’hospital de Badalona.

Ara els Mossos de la nostra zona s’han fet càrrec de la investigació amb la intenció d’identificar als autors de l’agressió al subcap de Mossos de Badalona.

 

La Vanguardia / Ràdio Palafolls

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics