El sènior de bàsquet guanya el seu 6è partit

2a victòria consecutiva de l’equip entrenat per Jordi Batlle, que han començat l’any endollats. Aquest cap de setmana s’han imposat al Farners, un rival directe per 60 a 54. Gràcies a aquesta victòria escalen fins la 11a plaça, i aquest cap de setmana vinent jugaran a la pista del Calella, un ós més dur de rossegar, ja que els maresmencs són 3s a la taula.

Els nois del sots 21 han descansat aquest última jornada. Un descans que els servirà per agafar forces per enfrontar-se al líder, el Bescanó, aquest cap de setmana. Els gironins no coneixen la derrota en aquest campionat, mentre que els nois de Maxi Sánchez són 12s amb 2 victòries en 15 jornades.

Ho tenien molt difícil, i com es temia, el cadet masculí ha perdut a casa contra el St Feliu. Els de la Costa Brava són 3s a la taula i va passar per sobre dels palafollencs; 30 a 90. Cal recordar però, que l’equip palafollenc té una plantilla molt curta i que, tot i els mals resultats, l’equip es mostra competitiu. Ara són 11s amb 3 victòries i jugaran la propera jornada a la pista del Maçanet, 7è a la taula amb 6 victòries i 6 derrotes.

Per últim el cadet femení s’han imposat al Cassanenc; 72 a 40. Un bon partit de les noies que continuen sent l’equip de bàsquet de PLF més ben classificat. Són 6es amb 8 victòries. Aquest proper cap de setmana descansaran