Els nous distintius per aparcar en zones restringides a Blanes són més difícils de falsificar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de Blanes ja ha començat a enviar les noves credencials a tots els veïns que estan al corrent de pagament de l’impost de circulació a la ciutat. Es tracta d’un distintiu que els permetrà aparcar a les zones restringides que hi ha a la localitat, com ara les zones grogues, només per a residents.

Aquestes noves credencials, que són del mateix color groc que les anteriors, incorporen noves mesures de seguretat per evitar manipulacions o falsificacions, com ara un holograma de l’escut de l’Ajuntament.

L’any passat es va detectar un increment de la picaresca i les falsificacions dels distintius . L’Ajuntament va detectar una 30a de casos, en els que es va immobilitzar el vehicle i es denunciar els titulars per falsificació de document públic.

Les noves credencials
Les noves credencials

Aquestes noves identificacions tindran vigència fins a finals de l’any que ve i substituiran les que existien fins ara. Les noves incorporen el lema”Contribuent Blanes -Vehicle censat al municipi”, i permet aparcar de franc a les places grogues i gaudir de bonificacions per fer-ho en determinades zones blaves, a l’estiu i a l’hivern. El consistori està enviant unes 14 mil cartes amb aquest distintiu, amb les seves normes d’ús del distintiu i una relació de les zones i beneficis a què poden accedir.

Per gaudir dels beneficis cal col•locar l’adhesiu de manera visible a la part interior i superior dreta del parabrisa del vehicle q està al corrent de pagament. De fet l’adhesiu incorpora la matrícula del cotxe.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics